bygge

Läget vid Sundsvallsbron lockar långväga kunder

Södra brofästet i Sundsvall håller på att utvecklas till ett nytt handelscentrum med fokus på bilar och mc.
– Vi tror på området, säger Joakim Molin på Molin Bil som var först att etablera sig vid Sundsvallsbrons södra del.

Södra brofästet växer fram som en ny handelsplats. Först ut var Molin Bil med sin jättesatsning med en drygt 7 000 kvadratmeter stor anläggning med BMW och Mini som invigdes förra året. Granne finns nu även nya Peugeot Center och på tomten intill Molin byggs två tankstationer, Ingo och Tanka. Dessutom gör mc-försäljaren Northbike en nysatsning nästgårds med 6 000 kvadratmeter nya lokaler, som även innefattar en ny Harley Davidson-butik.
– Jag tror mycket på det här området. De viktigaste kriterierna för vår etablering var att det ska vara lätt att hitta och helst ligga intill någon av de stora Europavägarna. Här finns vi intill både E4 och E14 samt Sundsvallsbron som knyter ihop stans norra och södra delar. Intill på Kuben finns också flera andra bilhandlare och vi kan dra kunder till varandra, säger Joakim Molin. Läget vid bron gör det också lättare att locka långväga kunder.
– Vi är den största anläggningen för BMW och Mini i norra Sverige och våra kunder kan åka ganska långt. Att erbjuda hemleverans och boende på hotell i Stenstan är därför också en del i vårt koncept.

Dela den här artikeln
Share on facebook

Terminalvägen 12 | 861 36 Timrå | Telefon: 060-57 21 50

© 2019 Lokalaktuellt.