Caleb+Caudle+Official+Press+Shot+2019

På gång 23 mars – 20 april

Mars

 

23
Livemusik. Caleb Caudle förmedlar elegans. Med en inblick i countryns historiska aspekter och en förståelse för det moderna landar North Carolinasonen i ett country noir-doftande musiklandskap som tidvis är både sammetslent och strävt eller som självaste Rolling Stone uttryckte det: ”The musical equivalent of high-proof bourbon – rich in flavor, with a subtle, satisfying bite.”
Plats: q.bar, Sundsvall. Kl. 21.30

Livemusik. Jireel åker på turnén ”Stora namn” där han tar med sig en gästakt på varje nedslag.
Plats: Aveny, Sundsvall. Kl. 22.00

23
Utställning. Handeln i Sundsvall är under ständig förändring. Butiker kommer och går. Möt dåtidens påsar och galgar i museets öppna magasin tillsammans med fotografier från handeln i Sundsvall.
Plats: Kulturmagasinet. Kl 10.00

Konsert.  Jessica Andersson ger sig ut på sin första konserthusturné i eget namn och bjuder på humor, berättelser och en del oväntade överraskningar. Plats: Tonhallen. Kl. 19.30

24
Isshow. Sundsvalls konståkningsklubb presenterar årets isshow. En före- ställning i två akter. I första akten får vi möta våra förtjusande, tokiga och härliga TROLLS i en fri tolkning. I andra akten gestaltar vi känslor så som kärlek, glädje, avund- sjuka och hopp. Allt till medryckande musik och fantastiska kostymer!
Plats: Gärdehov, Sundsvall. Kl. 14.00

Show. I den humoristiska, musikfyllda och något tra- giska scenföreställningen ”Ta det som en man” får vi följa med Hampus Nessvold på en personlig och tanke väckande resa – om att vara man och samtidigt inte känna igen sig i mansrollen. Från barndomen i Värnamo via tonåren till vuxenlivet.
Plats: Sundsvalls teater, Sundsvall. Kl. 15.00

25
Livemusik. Phil Haley & His Comments (UK). Ett unikt tributeband som bjuder på en äkta upplevelse av Rock ’n roll-åren.
Plats: Söråkers Folkets Hus, Timrå. Kl. 19.00

30
Opera. Se en livesändning av Richard Wagners Valkyrian från The Metropolitan i New York.
Plats: Söråkers Folkets Hus, Timrå. Kl. 18.00

31 Sommartid

April

1 Första april

3
Konsert.  Spectra Gospel är en av Norrlands äldsta och mest rutinerade gospelkörer. De sjunger mest contemporary gospel, men kryddar gärna med en traditionell gospel eller Spiritual.
Plats: Kulturmagasinet. Kl. 12.00


Konsert. Seinabo Sey är en av våra största artister med en röst som når ända in i hjärtat! Den 4 April kommer hon till Tonhallen i Sundsvall för att skapa ännu mer magi.
Plats: Tonhallen, Sundsvall. Kl. 19.30

5
Dansband. Dans med Lasse Stefanz.
Plats: Bergeforsparken, Timrå. Kl. 21.00

6
Klädbytardag.  De plagg som du har tröttnat på eller som inte längre passar, blir nya och roliga för någon annan. Bidra till att dina kläder får ett långt liv.
Plats: Kulturmagasinet. Kl. 12.00

6
Fotboll. GIF Sundsvall möter Malmö FF på hemmaplan.
Plats: NP3 Arena, Sundsvall. Kl. 16.00

7
Mässa.  Norrlands första terrariemässa. Träffa andra med samma intresse, ming- la och fika gott.  Är du bara intresserad eller nyfiken på vad vi håller på med, så är det bara att dyka upp ändå. Lämna dina giftiga djur hemma.
Plats: Pipeline. Kl. 10.00

10
Konsert.  Nationalteaterns Rockorkester följer upp det succéartade jubileumsåret som sig bör – på scenen, framför fansen! 2018 firade Nationalteaterns Rockorkester 40 år och året började med en helt utsåld konserthusturné i våras, följt av en pubik- och kritikerrosad sommarturné.
Plats: Tonhallen, Sundsvall. Kl. 19.30

11
Barnaktivitet.  Är du nyfiken på kreativ teknik med VR, robotar och enkel programmering? Kom till oss och lek, lär och prova på! För barn från 6 år. Med flerspråkig personal.
Plats: Matfors bibliotek. Kl. 15.00

13
Livemusik. Roulette är tillbaka med besked! Den 22 Mars släpper dom änt- ligen sitt album NOW! Med bättre låtar än någonsin tidigare har folk i branschen redan kallat releasen för en ”utmanare till Årets album 2019”. Det vill dom fira med att ha sin turnépremiär i Sundsvall, där karriären startade i slutet på 80-talet.
Plats: Aveny, Sundsvall. Kl. 21.00

14
Utbildning. Är du en medveten förälder som aktivt vill lära dig hjärt- lung-räddning och hur du häver luftvägsstopp? För föräldrar till barn som är 0-12 år med certifierad instruktör
Plats: Kulturmagasinet, Sundsvall. Kl. 13.00

Teater. I föreställningen Lilla magellanska molnet välkomnas du till ett alter- nativt universum skapat i barnens fria fantasi. Barnens sinnen skapar otroliga historier, platser och karaktärer. I fantasin får vi vara vilka vi vill, åka vart vi önskar och träffa de mest intressanta typerna längs resan.
Plats: Sveateatern, Sundsvall. Kl. 14.00

Vårkonsert. Tonicakören med musiker bjuder på konsert tillsammans med gästartist Anna Stadling. Tonicakören under ledning av Robin East med musiker är så glada att få presentera Anna Stadling som vår gästartist.
Plats: EQ House, Skönsberg. Kl. 18.00

18 Skärtorsdagen

18
Marknad. På Bondens egna påskmarknad skapas möjlighet för dig att köpa lokalproducerade deli- katesser inför påsken.
Plats: Stora torget, Sundsvall. Kl. 11.00

Barnaktivitet.  Är du nyfiken på kreativ teknik med VR, robotar och enkel programmering? Kom till oss och lek, lär och prova på! För barn från 6 år. Med flerspråkig personal.
Plats: Matfors bibliotek. Kl. 15.00

Dansband. Torsdagsliv med Sundsvallsbandet Black Jack.
Plats: E-street, Sundsvall. Kl. 22.00

19 Långfredagen

19
Dansband. Välkommen till en härlig kväll med mycket musik och dans med bandet Jannez.
Plats: Bergeforsparken, Timrå. Kl. 21.00

20 Påskafton

20 Nytt nummer av Lokalaktuellt

Dela den här artikeln
Share on facebook

Terminalvägen 12 | 861 36 Timrå | Telefon: 060-57 21 50

© 2019 Lokalaktuellt.